Jacks Montage Service
5,0
5,0 van 5 sterren (op basis van 57 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Hebben wij onlangs bij u een keuken geplaatst?
We horen graag hoe we het hebben gedaan!
Laat via het formulier hieronder een recensie achter.

Keuken laten installeren door jacks en Kingz montage

19 juni 2024

Deze week een keuken laten installeren door jacks en kingz montage, en wat zijn wij tevreden!!

Echte vak mannen die weten wat ze doen, onze keuken is super goed gemonteerd en ze zijn pas weggaan na het bekijken van elke detail. Eerlijke vakmannen waarbij zichtbaar is dat ze ervaren zijn.

Wij raden het dan ook iedereen aan om je keuken te laten monteren door jacks en kinqz montage!!

Jamal

Monteren nieuwe afzuigkap..

2 april 2024

Jack heeft een nieuwe afzuigkap geplaatst waar wij bijzonder tevreden mee zijn.

Jack werkt heel netjes en zorgt voor de nodige bescherming zodat de rest niet beschadigen tijdens het uitbouwen oude afzuigkap en inbouwen nieuwe afzuigkap.

Jack is een bijzonder aardige man die werkt met passie, wat een energie en heel vriendelijk.

Hij komt ook met goede ideeën, het is jammer dat ik deze vakman niet eerder ben tegen gekomen.

Ik beveel Jack aan voor montage van keukens en keukenapparatuur

Echt goed vakwerk wat Jack levert.

Raymond Luske

super tevreden!!

26 februari 2024

Jack en Sjoerd hebben de keukeninstallatie tot in de puntjes verzorgd. Ze zijn buitengewoon toegewijd, goed georganiseerd en hebben een aanstekelijke energie 🙂 De sfeer tijdens hun werkzaamheden was bijzonder plezierig. Zeer tevreden over hun vakmanschap en ik beveel hen van harte aan aan iedereen die op zoek is naar een zorgeloze afwerking van hun keuken.

Marieke

Vakmanschap!

23 februari 2024

Echte service en vakmanschap geleverd door Jack en Sjoerd! Onze mazzel, want wij hadden een keuken gekocht bij de firma Sloos Keukens in Leiden. Wat een compleet drama mbt communicatie, planning en levering daar!!

Doet niks af aan het vakwerk van Jack Alles top geplaatst! Thanks!

Leiden

Toppers!

3 oktober 2023

Wij hadden bij Sloos een keuken besteld en zij werken samen met Jack en Sjoerd. En dat was een groot geluk! Want de mannen zijn vriendelijk, helder in hun communicatie en super professioneel. Echte vakmensen! Ontzettend tevreden over deze samenwerking en enorm blij met het prachtige eindresultaat!

Ine Paul

Super team, top keuken.

7 september 2023

Vanaf vandaag ben ik trotse eigenaar van een super mooie keuken, die geplaatst is door Jack en Sjoerd. Dit team is super, leveren fantastisch werk, overleggen alles met je, denken met je mee. Alles super netjes afgewerkt.zelfs een kastje aangepast omdat deze te groot was. Zeer vriendelijke en gezellige mensen. Top team.😁

Jacqueline

dik TEVREDEN

20 december 2022

Onlangs hebben ze bij ons een Ikea keuken geplaatst. We zijn er dik tevreden over ! Het klopte niet allemaal wat we geleverd hebben gekregen van Ikea maar hun hebben alles voor ons opgelost.

Afvoer veranderd stroom en water veranderd, echt top werk !

Ze werken snel en netjes en komen hun afspraken na, we zijn er echt heel erg blij met hun geleverde werk en raden hun aan iedereen aan !

Ruud van Mossel en Patricia Vonk

Geen titel

12 april 2022

Goed en nauwkeurig werk geleverd. Werkt heel precies. Drinkt geen koffie. Na afloop alles keurig opgeruimd. Maar die muziek…….(geintje).

Maar het belangrijkste: door een verschuiving in de planning kon onze keuken toch nog op tijd vóór onze verhuizing worden geplaatst. Dankjewel Jack en Sjoerd!

Tineke Vlaanderen

dik tevreden

19 februari 2022

Jack is geweldig. Hele heldere communicatie. Er zat een kras in de koelkast, maar die zou niet zichtbaar zijn na montage. In overleg dus gewoon gemonteerd. Heel fijn dat Jack het niet zonder te melden zomaar monteert.

Heel vriendelijk, net en volledig. Ik schrijf niet snel een 5* review, maar ben dik tevreden.

Anoniem

De reviews liegen niet!

2 december 2021

Vandaag hebben Jack en Sjoerd apparatuur geplaatst in onze keuken. Hierbij liepen ze her en daar aan tegen slordigheden en onzorgvuldigheden van hun voorgangers. Maar echt, zonder morren én met goed humeur is alles gefixeerd. Ze gingen pas weg toen alles werkte en lieten daarnaast ook de boel netjes achter. Ik heb veel vaklui over de vloer gehad maar op het gebied van kwaliteit, communicatie en vriendelijkheid weten ze als een van de weinigen precies hoe ze hun klant blij moeten maken. Een unieke ervaring die je niet vaak meer tegenkomt!

Myrle