Jacks Montage Service
5,0
Rated 5,0 out of 5
5,0 van 5 sterren (op basis van 53 reviews)
Uitstekend100%
Heel goed0%
Gemiddeld0%
Slecht0%
Verschrikkelijk0%

Hebben wij onlangs bij u een keuken geplaatst?
We horen graag hoe we het hebben gedaan!
Laat via het formulier hieronder een recensie achter.

Toppers!

Rated 5,0 out of 5
3 oktober 2023

Wij hadden bij Sloos een keuken besteld en zij werken samen met Jack en Sjoerd. En dat was een groot geluk! Want de mannen zijn vriendelijk, helder in hun communicatie en super professioneel. Echte vakmensen! Ontzettend tevreden over deze samenwerking en enorm blij met het prachtige eindresultaat!

Ine Paul

Super team, top keuken.

Rated 5,0 out of 5
7 september 2023

Vanaf vandaag ben ik trotse eigenaar van een super mooie keuken, die geplaatst is door Jack en Sjoerd. Dit team is super, leveren fantastisch werk, overleggen alles met je, denken met je mee. Alles super netjes afgewerkt.zelfs een kastje aangepast omdat deze te groot was. Zeer vriendelijke en gezellige mensen. Top team.😁

Jacqueline

dik TEVREDEN

Rated 5,0 out of 5
20 december 2022

Onlangs hebben ze bij ons een Ikea keuken geplaatst. We zijn er dik tevreden over ! Het klopte niet allemaal wat we geleverd hebben gekregen van Ikea maar hun hebben alles voor ons opgelost.

Afvoer veranderd stroom en water veranderd, echt top werk !

Ze werken snel en netjes en komen hun afspraken na, we zijn er echt heel erg blij met hun geleverde werk en raden hun aan iedereen aan !

Ruud van Mossel en Patricia Vonk

Geen titel

Rated 5,0 out of 5
12 april 2022

Goed en nauwkeurig werk geleverd. Werkt heel precies. Drinkt geen koffie. Na afloop alles keurig opgeruimd. Maar die muziek…….(geintje).

Maar het belangrijkste: door een verschuiving in de planning kon onze keuken toch nog op tijd vóór onze verhuizing worden geplaatst. Dankjewel Jack en Sjoerd!

Tineke Vlaanderen

dik tevreden

Rated 5,0 out of 5
19 februari 2022

Jack is geweldig. Hele heldere communicatie. Er zat een kras in de koelkast, maar die zou niet zichtbaar zijn na montage. In overleg dus gewoon gemonteerd. Heel fijn dat Jack het niet zonder te melden zomaar monteert.

Heel vriendelijk, net en volledig. Ik schrijf niet snel een 5* review, maar ben dik tevreden.

Anoniem

De reviews liegen niet!

Rated 5,0 out of 5
2 december 2021

Vandaag hebben Jack en Sjoerd apparatuur geplaatst in onze keuken. Hierbij liepen ze her en daar aan tegen slordigheden en onzorgvuldigheden van hun voorgangers. Maar echt, zonder morren én met goed humeur is alles gefixeerd. Ze gingen pas weg toen alles werkte en lieten daarnaast ook de boel netjes achter. Ik heb veel vaklui over de vloer gehad maar op het gebied van kwaliteit, communicatie en vriendelijkheid weten ze als een van de weinigen precies hoe ze hun klant blij moeten maken. Een unieke ervaring die je niet vaak meer tegenkomt!

Myrle

Top team

Rated 5,0 out of 5
17 september 2021

Jack en Sjoerd hebben een bijkeuken voor me geplaatst en wat leidingwerk verplaats en aangelegd. Ze zijn zeer vakkundig en netjes te werk gegaan. Ze denken met je mee en komen met mooie oplossingen. De dag dat ik met ze had afgesproken kwamen ze netjes op tijd aan maar helaas kwam de aannemer ook dezelfde tijd binnen. Dat was niet de bedoeling. Beiden moesten in de zelfde ruimte zijn. Ze hebben me goed geadviseerd in de door mij gekochte keuken(kleine aanpassing) en zijn 2 dagen later gekomen om de keuken te installeren. Sjoerd en Jack zijn een Top team samen en hebben tot laat in de avond doorgewerkt om het in een dag af te krijgen voor me. Ze hebben de kartonnen dozen allemaal netjes in elkaar gedaan en opgestapeld en zelfs de rommel die de aannemers hadden achtergelaten een beetje netjes gemaakt voor me.

Almere

The Dream Team

Rated 5,0 out of 5
8 september 2021

We waren al enkele maanden op zoek naar een keukeninstallatiebedrijf en kwamen via Werkspot Jack’s Montage Service tegen. Beoordelingen van zowel de kwaliteit van hun werk als hun aanpak waren altijd goed, en daarom hadden we ervoor gekozen om onze IKEA/maatwerkkeuken door hen te laten installeren. Vanaf het begin was duidelijk dat Jack een betrokken professional is. Zijn kennis, passie en enthousiasme hebben de meeste indruk op ons gemaakt. Samen met Sjoerd hebben ze binnen een dag vrolijk onze keuken geïnstalleerd en ondertussen slimme en praktische oplossingen bedacht om hun beste werk af te leveren. Hun aanstekelijke enthousiasme draagt alleen maar bij aan de ervaring – een allround positieve, die we zonder aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar bekwame professionals. Het is zeldzaam om deze magische mix van persoonlijk, gepassioneerd en professioneel te vinden. Jack’s Montage Service is al die dingen – het ultieme Dream Team.

Prinsengracht Amsterdam

ze houden zich aan hun afspraken

Rated 5,0 out of 5
12 juli 2021

Jack en Sjoerd hebben mijn keuken geplaatst. Eerst hebben ze het leidingwerk voorbereid, stopcontacten verlegd, etc. Dit allemaal in zeer goed overleg. Na het stucen hebben ze de keuken geplaatst. Een dag lukte net niet, maar gelijk werd gekeken naar een goede oplossing en de volgende ochtend hebben ze het afgemaakt. Aardige mannen, ze werken erg netjes. En wat ik persoonlijk echt een pluspunt vind: ze houden zich aan hun afspraken. Ze reageren op mail en appjes, ze geven goed antwoord, ze overleggen en daarbij leveren ze kwaliteit. Ik ben erg blij met mijn nieuwe keuken!

Dagmar

oog voor detail

Rated 5,0 out of 5
27 juni 2021

Jack en Sjoerd hebben mijn oude keuken vakkundig gedemonteerd, het nodige leiding- en elektrawerk voorbereid en 2 weken later -nadat er gestuct was – de nieuwe keuken vervolgens in 1 dag geplaatst. Ik ben onder de indruk en superblij met wat deze mannen afgelopen donderdag hebben verricht, de keuken staat als een huis en ze hebben aan elk detail gedacht. Aardige gasten, zeer harde werkers, denken serieus mee en hebben oog voor detail. Kan deze mannen dus van harte aanbevelen!!!! Ben zeer gelukkig met het mooie eindresultaat. Dank jullie wel nogmaals voor de werkelijk perfecte installatie van mijn nieuwe keuken!!

Mirjam