Jacks Montage Service

Een nieuwe keuken

Als u een keukenmontage bij ons aanvraagt, voeren wij altijd eerst een inmeting uit. Dit voorkomt onverwachte problemen tijdens de montage. Gedurende de inmeting worden ook aanvullende werkzaamheden besproken, zoals het demonteren en afvoeren van de oude keuken, het verleggen van gas, water en elektra, evenals maatwerk, timmerwerk en stucwerk.

Aan de hand van de inmeting sturen wij een inmeetrapportage met offerte. Na akkoord van de klant wordt er via persoonlijk contact een montagedatum vastgelegd.

Jacks Montage Service verricht desgewenst ook al het benodigde voorwerk, zoals het verwijderen van de oude keuken.

Slide1
Slide2-2
Slide4b
Slide3
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

PERFECTIONISME EN VAKMANSCHAP

Bij aanvang van de montage en bij het moment van afronding dient de klant aanwezig te zijn. Zo controleren we gezamenlijk of alle keukenonderdelen van de nieuwe keuken aanwezig zijn en wordt na afloop de keuken opgeleverd.

Tijdens de werkzaamheden gebruiken wij altijd stucloop op de vloer ter bescherming, voeren wij verpakkingsmateriaal gescheiden af en monteren we de keuken volgens de hoogste kwaliteitsnormen. Daarbij gebruiken wij de beste materialen voor wand- en vloermontage. Het resultaat is dan ook een perfect gemonteerde keuken voor jarenlang gebruik.

PARTNERS

Tijdens het installeren van de keuken werken wij regelmatig samen met een vast team van betrouwbare partners:

06-46650366
Heemskerk

Stukadoorsbedrijf Van Gaalen
06 55772902
 Almere

Stuc & Meer
06 55772902
 Almere

Koopmann Installatietechniek
06 14378993
  Purmerend

ATL Allround Tegelzetbedrijf
06 51377208
  Leersum

Juffer’s Tegels en Sanitair
0577 491423
   Elspeet